Vattenmarmorerade naglar

Hej på er vänner!

Igår flyttade vi till nya lokaler med konstgruppen! :) Det var femton grader kallt, så det var ju inte det bästa vädret, haha! Men nu är det i alla fall gjort, och det känns som att vi kommer att trivas superbra i vår nya ateljé där alla får plats.

Och så har jag provat på en vattenmarmorering.:)

Det blev lite för mycket flowerpower för min smak, så jag hittar nog på något nytt idag. Men det var kul att prova! Om jag ska göra något liknande i framtiden ska jag skippa den orangeröda och hitta lite bättre pasteller att jobba med, men det är inte helt lätt att hitta nagellack som flyter ut bra på vattenytan, så det är lite av ett experiment!

Vad hittar ni på idag? Själv ska jag ta en kopp kaffe till och sedan gå och rensa garderoberna! Funderar starkt på att ge mig själv köpförbud i en månad, det finns mycket kläder i gömmorna…. :)

Ha det bra idag!

About Lisa

Välkommen hit! Här på min blogg skriver jag om inredning, stil och mode, personlig utveckling och lchf. Du får också följa min vardag och alla mina olika projekt.  /Lisa
This entry was posted in Allmänt, Skönhet and tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to Vattenmarmorerade naglar

 1. Jane says:

  Jag tycker att det var jätte snyggt !
  Idag så har jag varit och satt på mina extensions. Blev jätte nöjd.
  Kramar i massor finaste du och ha en jätte fin helg / Jane

 2. Kina says:

  Jamen jag tycker naglarna blev coola, precis som du säger lite flower power, man blir glad av dom helt enkelt. Vi ska fira min lillebror som blir 40 och ikväll blir det MELODIFESTIVALEN, yeeeey!
  Kram Kina

 3. Emmy says:

  Jättecoolt! :) kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *