Sol mitt i vintern


Hemma i Norrland berättar svägerskan och pappan om snö som når ända upp till taket och -30 grader kallt…. Det känns nästan som en saga, när stranden ligger soldränkt och varm, helt nära…

Må vara att termometern visar 18 grader…. Men himlen är blå och jag kan använda mina nya bikerboots och zebrascarfen runt halsen. En stund i solen, även om det blåser och sanden söker sig innanför kragar och rockärmar och kliar i skorna, är bättre än snö alla dagar i veckan.

Jag är glad och tacksam, framförallt för solen och ljuset, som är oändligt och ger mig glädje varje dag. Tack! 

About Lisa

Välkommen hit! Här på min blogg skriver jag om inredning, stil och mode, personlig utveckling och lchf. Du får också följa min vardag och alla mina olika projekt.  /Lisa
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *