Slut på sommaren!

image

image

image

image

Det är knappt så att man tror att vädret kan skifta så snabbt som det gör! Från 30 grader varmt och soligt igår till tretton och regn idag! ^^

Fast det var en bra dag att få lite gjort- pappa kom hit och vi åkte och köpte blommor och gjorde lite fint på mammas och systers grav. När vi kom hem passade jag även på att plantera lite i mina nymålade krukor! Det blev faktiskt riktigt bra – t.o.m. såpass fint att en kruka fick flytta in i mitt badrum! Att jag inte har tänkt på att måla dem tidigare är rätt underligt. Nu är det bara synd att precis varenda yta är täckt av ett lager gult pollen (utom badrummet förstås:))! Mindre fint, tycker jag, och stackars alla allergiker. Det måste väl vara rekordhöga halter just nu med tanke på hur det ser ut?

Hoppas att ni alla har det bra ikväll, själv ska jag prova lite kläder som jag beställt från HM och se om något passar. Kanske får ni vara smakråd senare….:)

Vi ses!

About Lisa

Välkommen hit! Här på min blogg skriver jag om inredning, stil och mode, personlig utveckling och lchf. Du får också följa min vardag och alla mina olika projekt.  /Lisa
This entry was posted in Allmänt, Inredning. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *