Promenad

Så härligt med en varm dag! Jag passade på att köpa blommor inför helgen och ta en promenad. Fortfarande måste man ha en kofta eller en tunn jacka på sig i skuggan och kvällarna och nätterna är kalla, men det känns ändå att det är på väg att vända!

Idag har jag jobbar med en kurs, skickat iväg ett par noveller för påseende och kurerat min envisa hosta med varmt te. I helgen blir det bara att vila och ta det lugnt med en god bok så att jag kan bli riktigt frisk! Jag (som aldrig trodde att jag skulle börja använda en läsplatta och alltid, alltid skulle läsa ”riktiga” böcker) har kommit på tjusningen lite nu… Den är lätt att bära med sig överallt, det är enkelt att köpa böcker och jag saknar inte mitt svenska bibliotek lika mycket. Fast en ”riktig” bok kommer alltid att vara mer speciell, med sin ”ny bok-doft” och prassliga sidor.

Nu börjar det vara dags för middag! Idag blir det ugnsstekt fläskfilé och blomkålspuré. Mums!

Sköt om er!

About Lisa

Välkommen hit! Här på min blogg skriver jag om inredning, stil och mode, personlig utveckling och lchf. Du får också följa min vardag och alla mina olika projekt.  /Lisa
This entry was posted in Allmänt, Dagens outfit. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *