Plastikoperationer eller inte?

image

image

Här ovan ser ni supersnygga Charlene Wittstock som gifte sig med furst Albert av Monaco idag! Som synes har hon fått lite hjälp att bli riktigt Grace Kelly- snygg!

Vad tycker ni – är det okej med plastikoperationer eller inte? Har ni opererat något eller leker med tanken att fixa något och i så fall vad?

Själv tycker jag att det är okej så länge man opererar sig med rätt förväntningar och en medvetenhet om riskerna. Livet blir inte bättre / annorlunda i ett slag bara för att man blir smalare, får större bröst, eller mindre näsa. Och man blir inte automatiskt lyckligare – lyckan måste komma inifrån hur som helst. Och en operation kan gå fel på mer än ett sätt.

Men man måste ju säga att Charlene ser riktigt fin ut, sådana där läppar skulle inte jag heller ha något emot! Inte de rynkfria ögonen eller den släta pannan heller. Frågan är bara om det är värt det? Ja, vem vet vad som händer när åldern börjar ta ut sin rätt och ifall jag oväntat vinner på lotto just när gravitationen tagit ut sin rätt till fullo…:)

(Bilderna är lånade från http://blogg.aftonbladet.se/hovbloggen)

About Lisa

Välkommen hit! Här på min blogg skriver jag om inredning, stil och mode, personlig utveckling och lchf. Du får också följa min vardag och alla mina olika projekt.  /Lisa
This entry was posted in Skönhet and tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to Plastikoperationer eller inte?

 1. Maria. says:

  Jag tycker hon ser naturlig ut och inte alls fixad. Vacker helt enkelt.
  Små skönhetsoperationer och om det är nödvändigt i övrigt ser jag inte som fel, men när det går till
  överdrift så som till exempel Kissie så skulle jag nog vara försiktig. Kram!

 2. Lisa says:

  Jag är väldigt dubbel till det… Överlag tycker jag att det är ”fel”, samtidigt som jag inte anser mig ha rätten till att döma någon annans beslut… Det kan finnas så många olika faktorer till det som jag kan tycka är mer eller mindre okej. Men det är precis som du säger, lyckan och självförtroendet måste komma inifrån. Kram

 3. Kina says:

  Ja du det där är svårt eller lätt. Jag kan säga nu att jag aldrig skulle göra det men det är ju för att inte pengarna finns. Skulle jag ha en smällfet plånbok och leva lyxliv och bära designerkläder och röra mig i ”rätt kretsar” skulle det kanske vara vardagsmat att fixa till sig. Nu får man försöka med kost och motion istället, vilket går väldigt upp och ner! haha!
  Kram Kina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>