Paus i regnet

Godmorgon, vänner! Regnet har öst ner här i några dagar, men det är bara bra för jordbruket och för vattenreserverna inför den varma sommaren. Idag blev det en paus i regnet, men det blåser ordentligt, även om havet ligger vackert turkost och glittrande när solen kikar fram bakom molnen.

Jag vaknade till goda nyheter! ”Året Runt” ska publicera en till av mina noveller, yey! Det känns såå kul! Jag fick också jättebra respons av en redaktör på en annan tidning, så vi får se vad det kan leda till.  Att någon annan tycker om ens alster gör ju att man tror på sig själv lite mer. Det är lätt att hamna i självtvivel och funderingar på om det man gör är tillräckligt bra när man jobbar på egen hand; t.o.m. för mig, fastän jag jobbar med motivation!

Jag har också bokat en föreläsning och ska förbereda en kurshelg att jobba vidare med efter den. Föreläsningen blir den 31:a maj, så jag har ju gott om tid på mig och har inte hunnit bli nervös än….

Det rör på sig på jobbfronten! Det känns både hoppfullt och lite läskigt, men det är ju på andra sidan komfortzonen som allt man önskar sig finns…. Jag tror att det kommer att bli ett bra år med många nya saker vid horisonten.

Nu kafffe, och en Lchf-macka med camembert och lite hjortronsylt….. Vi hörs senare!

About Lisa

Välkommen hit! Här på min blogg skriver jag om inredning, stil och mode, personlig utveckling och lchf. Du får också följa min vardag och alla mina olika projekt.  /Lisa
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *