Panacotta (lchf)

image

Panacotta måste vara den allra enklaste efterrätten att göra!

Lägg tre gelatinblad i blöt.
Värm fem dl grädde, lätt sötad med stevia eller annat sötningsmedel och smaksatt med vaniljpulver och vaniljarom efter smak.
När grädden blivit ordentligt varm, ta den från värmen och rör ner gelatinbladen ett i taget tills de löst sig.
Häll upp i sex värmetåliga koppar och låt svalna en stund i rumstemperatur. Sätt sedan plastfolie över för att undvika skinnbildning och låt kallna helt i kylen innan servering. Njut med färska bär!:)

About Lisa

Välkommen hit! Här på min blogg skriver jag om inredning, stil och mode, personlig utveckling och lchf. Du får också följa min vardag och alla mina olika projekt.  /Lisa
This entry was posted in Recept. Bookmark the permalink.

One Response to Panacotta (lchf)

  1. Nette says:

    Jag älskar pannacotta! Detta måste jag prova, tack för tipset! :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *