På gång

image

image

Nu har jag kommit en liten bit med altanfixet!:)

Det är långt ifrån klart än, men det tar sig! Några krukor ska få ett andra lager färg imorgon, en spalje ska inhandlas och ett par dynor ska sys, men sedan!!:)
Det kommer nog att dröja lite innan allt är klart, men jag tycker redan det blev mysigare bara mattan kom på plats.

Idag har jag jobbat ute i bikini hela dagen, så det blir ingen outfitbild! Jag känner mig inte helt bekväm med att lägga upp bikinibilder som visar för mycket…. Speciellt när det fortfarande finns lite för mycket av mig…:)

Hur tänker ni som bloggar om att lägga upp bikinibilder på er själva? Är det okej om man har en kropp som en supermodell eller skulle ni ändå tycka att det blev för privat?

Det här blir sista inlägget för mig idag – jag ska avsluta dagen med en promenad och sedan ska jag försöka sova tidigt. Håller tummarna för att sömnen återkommer inatt- det blir så dyrt att vara vaken när det enda jag orkar med på nätterna är nätshopping, haha! Nävars, så farligt är det inte, även om det är farligt nära….:)

Sov gott så ses vi imorgon!

About Lisa

Välkommen hit! Här på min blogg skriver jag om inredning, stil och mode, personlig utveckling och lchf. Du får också följa min vardag och alla mina olika projekt.  /Lisa
This entry was posted in Allmänt, Inredning. Bookmark the permalink.

2 Responses to På gång

  1. Lisa says:

    Ser supermysigt ut! Jadu, det där med bikinibilder… Jag vet inte om jag skulle vara bekväm med det, men jag vet inte vad det beror på. Om det bottnar i att jag inte är nöjd eller om jag tycker det är för privat. Det beror också lite på vilken sorts bild det är. Om det är en bild på stranden med kompisar där jag råkar vara i bikini skulle det nog kännas okej… Svårt. Kram

  2. Emmy says:

    Superfint! Älskar allt det gröna… Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *