Nytt hår

Hej på er! Har ni det bra? Här har våren kommit av sig och det känns lite trist, men jag ska försöka göra det bästa av dagen ändå och göra sådana där oerhört skojiga saker som att städa, vika tvätt och börja rensa och packa ihop saker jag inte behöver i garderoberna. Ett medium sade till mig att det kommer att gå jättefort för oss att sälja huset, så jag får väl förbereda mig för det… :) Lite läskigt känns det att gå vidare, för man vet vad man har i livet och allt det där, men samtidigt så måste man ju röra sig framåt!

Igår när jag väntade på bussen passade jag på att ta ett par tämligen usla bilder på mitt nya hår, haha! Men ni får se ändå… Jeanette har fixat nytt löshår på mig i lite kontrastfärger till mitt eget mörka, och som vanligt kan jag inte bestämma mig riktigt för vad jag tycker…. Blont, rött och svart… Hit eller miss?

 

Nä nu ska jag sätta igång! Jag tror det blir ett pass pilates först, bara för att jag någonstans inte får glömma bort att prioritera mig själv i allt runtomkring, men sedan blir det städning! Yey…. :)

About Lisa

Välkommen hit! Här på min blogg skriver jag om inredning, stil och mode, personlig utveckling och lchf. Du får också följa min vardag och alla mina olika projekt.  /Lisa
This entry was posted in Allmänt, Skönhet and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Nytt hår

  1. Tycker det var riktigt snyggt :)

    :Lisa svarar: Tack, vad kul! <3 Jag har börjat vänja mig nu och gillar det faktiskt... :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *