Nygammalt i mitt vardagsrum

Jag är i en sådan där ”fixar fas” just nu! ”Jaha, och när är du inte det, då?” frågar de som känner mig, men just nu är jag inne på pyssel och pynt… :) Som att hänga upp grejer på väggar och fixa småsaker som blivit liggande…

I mitt vardagsrum satte jag upp en grupp med tavlor och speglar med guldiga ramar – jag tycker alltid att det blir mest effektfullt om man sätter ihop tavlor i grupper istället för att sätta upp en och en. Så här blev det! Jag tycker att det matchar mina metalliska kuddar från Indiska riktigt bra…

About Lisa

Välkommen hit! Här på min blogg skriver jag om inredning, stil och mode, personlig utveckling och lchf. Du får också följa min vardag och alla mina olika projekt.  /Lisa
This entry was posted in Inredning. Bookmark the permalink.

One Response to Nygammalt i mitt vardagsrum

  1. Maria says:

    Gud vad fint! Jag är förtjust i dina kuddar! Det blev dessutom så fint med det guldiga mot tapeten.
    Förstår att du är nöjd. Kram, Maria.

    Ps. Återkommer med den franska texten i morgon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *