Mathöjdpunkter under veckan

Pust! Nu är jag äntligen klar med dagens träning – en timme på bandet och tjugo minuters styrketräning.

Det blev lyckat för Darling idag och fikat han tog med sig till jobbet blev uppskattat! Han sade aldrig ens att muffinsen var en GI-variant, annars hade det kanske varit kul att veta för de som kör dieter ibland,  men huvudsaken var ju att de var nöjda!

Själv har jag verkligen fastnat för Lchf-brödet som ni har märkt och gjorde en suuupergod fiskgratäng härom dagen – man lägger två frusna fiskblock (odlad tork förslagsvis) i en smord form och kryddar med salt och citronpeppar, sedan häller man på hollandaisesås gjord från pulver (kolla bara kolhydratinnehållet på paketet!), ovanpå det ost och så lite flagad mandel. In i 200 grader ca en halvtimme, och till det blomkålsmos (koka bllomkålen riktigt mjuk, mosa eller mixa med lite grädde, en klick smör, salt och vitpeppar). Huuur gott som helst!

Ikväll ska jag unna mig ett glas vin! Men även om ett glas vin inte innehåller farligt mycket kolhydrater så får man tänka på att fettförbränningen går ner när kroppen måste hantera alkohol. Men man måste ju få leva lite ibland också! :)

Nu återstår bara att däcka framför tv:n! Veckans favoritstund – kvällen innan helgen börjar….

Kram på er!

About Lisa

Välkommen hit! Här på min blogg skriver jag om inredning, stil och mode, personlig utveckling och lchf. Du får också följa min vardag och alla mina olika projekt.  /Lisa
This entry was posted in Recept. Bookmark the permalink.

2 Responses to Mathöjdpunkter under veckan

  1. Maria says:

    Fisk är verkligen supergott! :) Kramar, Maria.

  2. Emmy says:

    Ser sjukt gott ut, nu blev jag hungrig på lunch fast klockan bara är 11… Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *