Makeover!

Här är resultatet från min makeover! Jag är lite extra stylad på ”efter-bilden”, eftersom jag ställde upp som modell för hårsalongen och tog några bilder som de ska få använda i sin marknadsföring! Kläder och makeup har jag stått för själv.

Men först börjar vi med ”före-bilden”. Så här såg jag ut innan… Lite rufsig och okammad innan jag sprang iväg till tåget med en hatt på och håret uppsatt i en tofs….

Och här har ni resultatet efter många timmars avfärgning, slingor, färg och klippning! Puh! Nu är jag rödhårig! Yey! 

Det känns jättebra med en förändring! Jag har ju haft midjelångt, mörkt hår i massor av år och hade under lång tid hårförlängningar för att göra det lite tjockare. Även om det superlånga 70-tals håret har gjort comeback på sista tiden så känner jag mig såå fin i min nya hårfärg och känner att jag får lite mer ”frisyr” med en lugg.

Rött hår kräver sitt underhåll, gärna med infärgningar mellan frisörbesöken i form av färgade inpackningar och specialschampon med pigment, så vi får se om jag orkar med det i längden. Men det är roligt med lite extra färg, även om det bara blir under några månader. Och eftersom jag inte är rädd för att synas, så det får gärna vara lite fart på min hårfärg!

Man ångrar mest det man inte vågar! Jag är så glad att jag tog chansen till en förändring! Vi ses snart igen!

Styling och makeup av mig. Halsband från en marknad i Fuengirola, klänning från en spansk butik. Läppstiftet kommer från ”Color Me Beautiful”. Tavlan i bakgrunden är målad av mig.

About Lisa

Välkommen hit! Här på min blogg skriver jag om inredning, stil och mode, personlig utveckling och lchf. Du får också följa min vardag och alla mina olika projekt.  /Lisa
This entry was posted in Dagens makeup, Dagens outfit, Skönhet. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *