ÄÄäääntligen nog varmt i poolen!

Sååå kallt i poolen! Fast Peter har bott i Arjeplog i tio år, så han badar nog i allt! :)

Till och med Darling hoppade i och ingen blev mer förvånad än jag!

De här veckorna är det minsann inte jag som varit badkrukan i sällskapet, fast det hjälper ju att galningen Peter (till vänster) utmanar mig när han och Chris hälsar på… ”Badar du så badar jag!”, hojtar han… Och då måste jag ju haka på, fast man nästan dör lite av det 14 gradiga vattnet…  Men idag var det ju uppe i 17 grader varmt! Det är ju en baggis att bada då! :)

Annars njuter vi bara av de sista dagarna av semestern. Vi solar, läser böcker och äter och dricker gott. Det gäller att ladda upp med både vila och d-vitamin innan vi ska möta den vackra, men kalla,  norrländska våren. Skönt iallafall att komma hem när det värsta mörkret är över och det går mot sommar och sol hemma också!

About Lisa

Välkommen hit! Här på min blogg skriver jag om inredning, stil och mode, personlig utveckling och lchf. Du får också följa min vardag och alla mina olika projekt.  /Lisa
This entry was posted in Semester. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *