Den finaste glassen!

Hej från poolen! Det år såå varmt i solen i dag! I skuggan (och ifall det skulle dra förbi något moln) får man fortfarande ha en kofta eller en sjal till hands att dra om axlarna. Men i lä, här på vår terrass är det riktigt svettigt. Skulle inte klara mig utan min hatt i solgasset. Puh!

Titta vad jag hittade i frysdisken? :) Det är väl inte så dumt att servera glass såhär? :) Gott var det också! Det är bara såå trist att min citrusallergi bråkar med mig så att jag fick ge bort halva till Darling…. Fast han klagade inte! :)

 

About Lisa

Välkommen hit! Här på min blogg skriver jag om inredning, stil och mode, personlig utveckling och lchf. Du får också följa min vardag och alla mina olika projekt.  /Lisa
This entry was posted in Semester. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *