Soool!

 

Det blir en till dag i solen! Det känns verkligen att kroppen längtar efter solvitamin, efter alla långa, mörka vinterdagar! Mörkret är det värsta med vintern för mig – kyla kan man klä sig mot, men vad gör man mot mörker?! Ett tag kämpade jag med årstidsdepressioner som blev riktigt tuffa i januari – februari… De har som tur var gett med sig, till en del tack vare att jag började ta d-vitamin under vinterhalvåret, tror jag. Men bästa boten, om man har möjlighet, är ju såklart att se till att få lite äkta sol!!

Så jag njuter för fullt och passar på att tanka välbefinnande så att jag klara mig till nästa gång!

Jag hoppas att du också har en fin dag, var du än befinner dig!!

 

About Lisa

Välkommen hit! Här på min blogg skriver jag om inredning, stil och mode, personlig utveckling och lchf. Du får också följa min vardag och alla mina olika projekt.  /Lisa
This entry was posted in Allmänt, Semester. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *