Road trip till Frigiliana

Roadtrippar ikväll…. :)  Till fina bergsbyn Frigiliana just utanför Nerja som turistguiden tipsat om.

Och visst är den idylliskt vacker! Både vägen dit och själva byn är vacker som ett vykort. Någon gång i livet skulle jag vilja prova på att bo så. Kanske inte just i Frigiliana, men i en liten spansk bergsby, omgiven av lugnet från bergen och naturen, med en hisnande vacker utsikt över Medelhavet.

Hänförande var också solnedgången över vattnet när vi såg den från bergets topp. Jag tror det är första gången jag fällt en tår av pur rörelse över hur vacker moder natur kan vara. Om vi kunde skulle vi stanna för evigt.

About Lisa

Välkommen hit! Här på min blogg skriver jag om inredning, stil och mode, personlig utveckling och lchf. Du får också följa min vardag och alla mina olika projekt.  /Lisa
This entry was posted in Semester. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *