14 grader idag…..

I poolen alltså! Alldeles lämplig temperatur för att svalka fötterna! :)

Och annars då? Tja… Äter glass som smälter för fort, dricker kaffe, som är för varmt, och läser alla pocketböckerna som jag längtat efter att läsa! Lucy Dillons senaste just nu. Det är ett tips på en författare till er som gillar feel good böcker, precis som jag! Det får inte bli för läskiga eller obehagliga historier för min del och så vill jag helst veta att det kommer ett lyckligt slut… Så hennes böcker passar mig perfekt! Behöver jag nämna att det var åratal sedan jag var dum nog att se en skräckis ensam hemma i tv soffan, haha! :)

Kram på dig! Nu ska jag läsa vidare….

About Lisa

Välkommen hit! Här på min blogg skriver jag om inredning, stil och mode, personlig utveckling och lchf. Du får också följa min vardag och alla mina olika projekt.  /Lisa
This entry was posted in Semester. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *