Promenad till Burriana beach


En blåsig dag med fina vågor att fotografera!

Högst upp på kullen bor vi! :)

Min fina vän Susanne och jag.

Darling och jag! Jag har på mig en hatt från Åhlens och mina glasögon är från Prada. Klänningen är från KappAhl, kofta och halsduk från Gina Tricot. 

Huset som vi hyr ligger just ovanför den här stranden, Burriana beach. Än så länge är jag nöjd med att njuta av bara utsikten från vår terrass… Om vi kommer hit lite senare i år kanske jag vågar mig på ett dopp…. Jag är ju en riktig badkruka, som ni vet, men vi har ju den stora turen att få vara här i några veckor till, så det hinner ju bli varmare! :)

Vi bestämde oss för att ta en promenad idag, ner till stranden. ”Det är ju bara ett stenkast”, sade det söta, tyska paret vi hyr från, och det är det ju också. Problemet är lutningen! Det blev en rejäl motionsrunda, kan jag säga! Susanne och jag började promenaden påbylsade med koftor och tights, för det är ju ganska kallt i luften ännu, men det slutade med att vi fick ta av oss allt nödigt för att inte omkomma av värmeslag, haha!

Nerja är byggt på en bergssluttning, och det märks när man ska promenera, En brant serpentinväg leder ner till stranden från oss, och när man väl ska hem är den uppförsbacken inte att leka med!! Tur att det fanns gott om strandbarer, ”Chiringuitos”, där man kunde ”vila fötterna….” ;) Dagens motion är i alla fall avklarad!

 

About Lisa

Välkommen hit! Här på min blogg skriver jag om inredning, stil och mode, personlig utveckling och lchf. Du får också följa min vardag och alla mina olika projekt.  /Lisa
This entry was posted in Semester. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *