Paella och födelsedag!

”Födelsedagsbarnet” Susanne och jag.

Paella, mums….

Älsklingens musslor…

Min vän Peter och Limoncellon.

Så här umgås man tydligen nu för tiden…  Alla med varsin telefon!

Min goa vän Susanne fyller år i dagarna, och så klart var vi tvungna att fira på något speciellt sätt!

Ingen av oss hade ätit äkta, spansk paella tidigare, så det passade vi på att göra i goda vänners lag. Susanne, Erik, Christina, Peter och jag delade på en stor gryta paella, förbeställd dagen innan på favoritrestaurangen Bruxelles. Darling, som inte mår bra på ris, valde färska, gratinerade musslor istället. Det var riktigt mumsigt!

Efter maten, kom restaurangägarna, på spanskt vis, in med ett glas likör utan extra kostnad! Det är en trevlig gest tycker jag, men Darling fick det stora glaset eftersom det var han som stod för middagen, och han dricker ju inte alkohol… Gissa vem som fick dricka upp det? :) Det var sötsyrlig Limoncello i glasen, riktigt gott, och också det en ny bekantskap för mig, som inte är så bevandrad i dryckesvärlden. Men vi satt kvar länge och pratade, så det gjorde mig inte så mycket att jag fick ett extra glas!

På kvällen tog vi det lugnt och varvade ner hemma hos oss. Chris och Peter sov också över hos oss (det finns tre sovrum i huset) och kommer att stanna några dagar så att vi alla får umgås. Ser fram emot det! Det blev en fin dag som vi kommer att minnas länge,  och jag är så glad att jag är så välsignad med fina vänner att få dela högtider med.

About Lisa

Välkommen hit! Här på min blogg skriver jag om inredning, stil och mode, personlig utveckling och lchf. Du får också följa min vardag och alla mina olika projekt.  /Lisa
This entry was posted in Semester. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *