Balcon de Europa

Valven på Balcon de Europa

Min vän Susanne och jag

Utsikten över Nerja

Utsikten från fiket

Idag tog vi en promenad in till Nerjas centrm och såklart besökte vi ”Balcon de Europa” – en utsiktsplats där det sägs att man kan se ända till Afrika en klar dag! Idag var tyvärr inte en sådan dag, med dramatiska moln hängande över bergen, men vi hade fin utsikt över bergen och Nerja.

Vi passade på att äta lunch på ett fik som balanserade på kanten till stranden just nedanför ”Balkomngen”. Maten var lite så där halvbra, men utsikten kan man ju inte klaga på! Sedan ägnade vi kvällen åt att shoppa på de många fina affärer som man kan hitta inne i centrum. Det är turistigt, såklart, men det finns ett rätt bra utbud av fina saker till bra priser.

På promenden hem ramlade Susanne och stukade foten och slog upp knät! Det skulle nog ha varit bättre att ta taxi eller buss sett så här i efterhand, för i kolmörkret på småvägarna där vi bor finna ingen gatubelysning och man ser knappt handen framför sig på kvällen… Vägarna är inte heller särskilt bra, med ojämnheter här och där som man lätt kan trampa fel i. Såå tråkigt, men vi får se till att ta det lugnt i ett par dagar!

Sov gott så ses vi imorgon, fina ni!

About Lisa

Välkommen hit! Här på min blogg skriver jag om inredning, stil och mode, personlig utveckling och lchf. Du får också följa min vardag och alla mina olika projekt.  /Lisa
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *