Vintern är här på riktigt!

Det är några få minusgrader idag och det snöar… Stora, vackra, vita flingor som singlar stilla ner från himlen. Världen är tyst— Har ni tänkt på hur snön alltid dämpar alla ljuden, och allt bara blir mer …Fridfullt. Det är i alla fall så jag känner när det snöar. En sorts frid.

Det är bara synd att vintern varar så länge, så länge! Speciellt här uppe i norr. Snön har jag inget större problem med, däremot mörkret… Och den där kylan, som man aldrig riktigt kan klä sig emot, den bitande kylan som kryper mot och över 30 strecket och man undviker att gå ut eller ta bilen i onödan för att man vet att man inte är i säkerhet om något skulle hända. Den kylan, den har jag ett problem med. Men, men… Det blir en härlig semester till Spanien i början på nästa år! Jag ser fram emot det och njuter av det än så länge millda vädret och det fina snöfallet.

Vi ses!

About Lisa

Välkommen hit! Här på min blogg skriver jag om inredning, stil och mode, personlig utveckling och lchf. Du får också följa min vardag och alla mina olika projekt.  /Lisa
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *