Happy birthday, darling!

Igår fyllde darling år! :) Och det var första dagen som jag varit på benen efter flunsan, som tur var! Trots att det var lite motigt så lyckades jag få ihop både några presenter och en kycklingpaj med lite efterrätt.

Kycklingpajen är inte den vackraste maträtten, men kanske den godaste…?:) Om ni vill kan ni få receptet senare.

Efter middagen åkte vi på bio och såg ”John Carter” i 3D. Jag hade verkligen inga förväntningar alls på den filmen, men den visade sig vara en av de bästa filmerna jag sett på länge! Lite som en Avatar eller Stargate i stuket, ungefär. Och jag gillar ju äventyr/action.

Vi avslutade kvällen med presentöppning och Lchf-cupcakes istället för tårta. Det gick minst lika bra!  Sedan däckade vi i sängen runt tio som ena riktiga pensionärer, haha! Det blev en mysig dag!

Kram på er!

About Lisa

Välkommen hit! Här på min blogg skriver jag om inredning, stil och mode, personlig utveckling och lchf. Du får också följa min vardag och alla mina olika projekt.  /Lisa
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

One Response to Happy birthday, darling!

  1. Heléne says:

    Ni verkar ha haft en toppen dag tillsammans, det glädjer mig kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>