Frukost

Ostkaka till frukost! :)

Den smakade faktiskt mycket godare när man tog lite hallon och vispad grädde till… För den som har lust att prova så var receptet superenkelt:

Vispa ihop två ägg, en halv dl. grädde, en halv deciliter mandel (som mals i mixer) och en dl. keso (Icas cottage cheese helst – den smälter i ugnen till skillnad från andra). Krydda efter behag – jag tog lite kardemumma, ekologiskt vaniljpulver och sötningsmedel, men den som vill kan bara ta lite salt. Grädda i en liten ugnsform (eller gör dubbel sats till en pajform) 175 grader i ca 35- 40 min. Servera ljummen med valfria tillbehör.

Jag fick en glad överraskning idag när jag ställde mig på vågen och upptäckte att jag gått ner nästan fem kilo på en månad! Det känns bra! Nu är jag tillbaka till förra sommarens vikt. :)

Idag blir det lite fix och renovering – i helgen fick vi ett ryck och lade ett nytt hallgolv! Det ska jag foga idag, ni ska få se hur det ser ut senare…

Kram på er!

About Lisa

Välkommen hit! Här på min blogg skriver jag om inredning, stil och mode, personlig utveckling och lchf. Du får också följa min vardag och alla mina olika projekt.  /Lisa
This entry was posted in Recept. Bookmark the permalink.

One Response to Frukost

  1. Maria says:

    Smarrigt värre med en sådan lyxfrukost! Tack för pepp runt min tjocka mage. Ja, någonstans måste man ju motivera sig själv och då är det bra att kunna lägga upp sådana bilder. :) Det hade varit jätteroligt och inspirerande att se dina bilder, om du orkar scanna och lägga in dem. ( som du skrev)
    Jag tackar också för tipset om nattljusoljan igår. Det glädjer mig att du blivit hjälpt av den och jag tror absolut på naturliga preparat framför riktiga mediciner. Känns hälosammare.
    Du skrev att du hade en sådan migrän med aura, vilket låter värre än mig migrän. Hur som helst är det otroligt jobbigt att ha det och skönt att din gått över för denna gången.
    Kramar, Maria.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *