Frozen cheesecake

image

Hej!
Här är det utlovade teceptet på cheesecake. Den fungerar bra att frysa direlkt i frysen – och vill man tillaga den i glassmaskn kan man skippa äggvitorna och lättvispa.grädden,  så att smeten blir lättflytande.

Så här gör man den i frys:
Rör sönder 300 g Philadelphiaost till en kräm. Vispa ner fyra äggulor, sötningsmedel motsvarande 1,5 dl dl socker (1,5 dl sukrin eller en tsk Stevia premium) samt en tsk. vaniljextrakt.

Vispa fyra dl. grädde i en separat bunke och vänd ner i ostsmeten. Vispa även de fyra äggvitorna till hårt skum i en egen bunke och vänd ner sist.

Häll i en form och frys i ca fyra timmar, servera med jordgubbar. Mums!:)

About Lisa

Välkommen hit! Här på min blogg skriver jag om inredning, stil och mode, personlig utveckling och lchf. Du får också följa min vardag och alla mina olika projekt.  /Lisa
This entry was posted in Recept. Bookmark the permalink.

2 Responses to Frozen cheesecake

  1. Lisa says:

    Gott! Tack för receptet! Kram

  2. Emmy says:

    Ser supergott ut, kanske kan få mamma att göra en nu när jag är hemma =) Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *