En tur till Granada

Älskar alla palmerna!

Jag och Chris

Henke och Peter

Det ligger fortfarande snö på bergstopparna

Helt otroligt turkosa bergssjöar

Mandelträden blommar!

Dramatiska berg

Vacker stad som också går under namnet ”Lilla London”

Darling sjöng med en gatumusiker

Idag tog vi en road trip till Granada, en stad som ligger ungefär en timmes bilresa upp i bergen. För mig, som har lite höjdskräck är det lite läskigt med de små, smala vägarna som slingrar sig upp för bergväggarna, men utsikten över sjöarna och bergstopparna är ju helt fantastisk! Vi hade sådan tur att vi fick se mandelblomningen,som är otroligt vacker och dramatisk, nedanför bergsväggarna.

Väl i Granada passade vi på att shoppa och se på ett par turistattraktioner, bl.a. den stora, vackra katedralen. Det fanns en musiker utanför, som drog nytta av akustiken på torget och älsklingen, som också är sångare, sjöng en sång tillsammans med honom. När de sjöng ”Stand by me” hakade Peter och jag på, och det var en upplevelse att höra våra stämmor lyfta mot himlen utanför katedralen. Peters mörka bas, Henkes baryton och min sopran. Till slut var det en ganska stor grupp av människor som samlats för att lyssna på oss. Den stunden är nog den som starkast sitter kvar i minnet från en fin dag.

About Lisa

Välkommen hit! Här på min blogg skriver jag om inredning, stil och mode, personlig utveckling och lchf. Du får också följa min vardag och alla mina olika projekt.  /Lisa
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *