En lyckad visning!

Så var första visningen klar… Pust! Vilket hästjobb det blev med att få i ordning alla detaljer, speciellt det där med städning överallt!

Att hålla i själva visningen var en riktig barnlek! :) Vi bestämde oss för att anlita en nätmäklare (Hemverket) som sköter det juridiska, budgivningen och ritningar och så gör man själv resten av jobbet. Såklart blir det till en bråkdel av vad ett mäklararvode skulle ha kostat, och det gör ju inget, hehe!

Jag gjorde visningsskyltar på datorn och klistrade upp på spånskiva! Enkelt men  snyggt. :)

Själva visningen blev fantastiskt trevlig! Ungefär tio personer dök upp, några riktigt intresserade spekulanter dessutom. Och jag ville köra visning lite amerikansk stil, med kaffe och något till, fräscha snittblommor, fin styling och levande ljus…. Det känns som att man gärna vill ta steget längre än den obligatoriska skålen med hårda karameller som de flesta mäklare kör med, haha!

Jag ångrar verkligen inte att vi tog beslutet att sköta försäljningen själva, Hemverket är otroligt snabba och professionella och svarar på alla frågor man kan tänkas ha, dessutom har de flesta mäklare bara två (!) visningar som standard! Vi vill ju såklart visa huset tills att det blir sålt! Kom igen mäklare, step up your game, likson… :)

Kaffet och fikat blev uppskattat! :)

På torsdag är det dags igen, och sedan ytterligare en privat visning i helgen. Kul med så mycket intresse redan!

Här kan ni se vårt hus på hemnet om ni är nyfikna. Och här nedan får ni några fler bilder från igår.

Fräscha blommor, både inne…

… och ute. Årets första! :)

Beskrivningen fixade darling, den blev riktigt fin, tycker jag!

Jag har lärt mig mycket av den här erfarenheten och nästa gång jag säljer en bostad ska jag definitivt göra det själv igen! Det handlar nog bara om att våga, för man är ju så inkörd på att man måste ha mäklare om man säljer. Men får man hjälp med det tekniska så är ju resten bara kul…. :) Nu håller jag tummarna för att vi får börja se lite bud trilla in om någon vecka eller så….. Det ska bli spännande att se fortsättningen!

Hoppas att ni har en skön valborgsmässoafton! Vi ses.

About Lisa

Välkommen hit! Här på min blogg skriver jag om inredning, stil och mode, personlig utveckling och lchf. Du får också följa min vardag och alla mina olika projekt.  /Lisa
This entry was posted in Allmänt and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to En lyckad visning!

  1. Kina says:

    Oj vad spännande med husförsäljning, lycka till med den :) Vad fint ni hade gjort och mysigt med fika.
    Ha en skön 1:a maj.

    Kram Kina

    Lisa svarar: Detsamma till dig! <3 Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>