Dags för ett frisörbesök!Nu är det dags för en klippning! Ta en sista titt på det här långa håret, för nu är det dags för en förändring. Idag ska jag bege mig till en salong i Fuengirola som heter ”Hair Rocks” och få en ny frisyr!

På plats i salongen! Det svarta har blivit lite ljusare… Nu är det dags för färg och klippning…

Man känner sig ompysslad och omhändertagen här! De är ett gäng trevliga frisörer och under tiden färgen sitter i och ska verka finns det inget som hindrar att man sätter sig utanför salongen med ett glas cava och njuter av solen och pratar bort en stund. När allt är klart ska ni få se det färdiga resultatet. Under tiden så lämnar jag er med en bild på hur det såg ut på promenaden hit.

Vi hörs senare!

About Lisa

Välkommen hit! Här på min blogg skriver jag om inredning, stil och mode, personlig utveckling och lchf. Du får också följa min vardag och alla mina olika projekt.  /Lisa
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *