Dagens projekt – nya shorts

Det här var ett enkelt projekt, lämpligt att ägna sig åt under en eftermiddag då man känner sig lite krasslig!

Jag har ju länge sökt efter ett par enkla mörkblå shorts, men inte hittat några som passat mig. De här jeansen shoppade jag för en hundring på Gina Tricots rea, och jag tycker faktiskt att de blev finare som shorts än som jeans. Jag kommer att ha dem med strumpbyxor under medan det ännu är kallt ute.

Ni ska få se en outfitbild senare!

Vi ses!

About Lisa

Välkommen hit! Här på min blogg skriver jag om inredning, stil och mode, personlig utveckling och lchf. Du får också följa min vardag och alla mina olika projekt.  /Lisa
This entry was posted in Lisas shopping. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *