En utflykt och dagens outfit

Utsikten från tåget är inte så illa!

Jag idag! Det är fortfarande tillräckligt varmt för att gå i sommarklänning och sandaler om man har en jacka till hands för skuggan!

Hatt och solglasögon är ett måste i solen.

Dagens smycken…

…och dagens sandaler!

 Idag tog jag en tur till fina Fuengirola! Det är liite finare utsikt från tåget här än vad det är från tunnelnbanan i Stockholm… :)

Det är så härligt att det är sommarväder fortfarande, idag var det 20 grader och alldeles tillräckligt varmt! Det är till och med så varmt fortfarande att man svettas i solen. Men jag klagar inte, jag älskar ju värmen! På kvällarna får man däremot ta med sig en jacka för att inte frysa och lager på lager är ett måste när man klär sig.

Jag tänkte att jag skulle kika in här och bjuda er på en dagens outfit!  Så här var jag klädd idag. En sval bomullsklänning och obligatorisk hatt (jag älskar hattar!). Samtliga semesterkläder och accessoarer är sådana som jag har köpt i lokala butiker och på marknaden. Det är ju så galet billigt med shopping här, om man jämför med Sverige.

Nu ska vi åka hem och avsluta dagen med att prova göra ugnsstekt kyckling ’a la Nigella Lawson. Jag återkommer med receptet om det blir gott!

Sköt om er så länge!

About Lisa

Välkommen hit! Här på min blogg skriver jag om inredning, stil och mode, personlig utveckling och lchf. Du får också följa min vardag och alla mina olika projekt.  /Lisa
This entry was posted in Dagens outfit, Semester. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *