Dag för dag

I slutänden handlar allt om kärlek. Och ibland i första hand om att lära sig att älska sig själv. Kroppen är ett levande väsen, en samling celler som inte existerar i ett ickemedvetande töcken utan faktiskt reagerar på våra tankar! Kan ni tänka er det?! Ganska fantastiskt, eller hur…? ”Lär dig att älska din kropp så kommer den att älska dig tillbaka”, sa en vän. Jag tror det stämmer! Men tänk att det ska vara så svårt det där med kärlek…. Speciellt när det gäller en själv.

Det är så lätt att rent automatiskt rynka på näsan åt spegelbilden på morgonen. Att utan att ens tänka efter låta tanken ”usch, så ful jag är idag” smyga in bland vardagstankarna. Som ett eko av återkommande självmobbande. Om en vän sade till mig att jag var ful, dum och förmodligen inte skulle klara av något jag försöker mig på att göra i mitt liv – ja, då skulle vi förmodligen inte betitlas vänner särskilt länge! Men märkligt nog är det okej att behandla sig själv på det sättet.

Jag jobbar vidare med ”må bra-offensiven”! I förra veckan fick jag resultatet av proverna som togs hos farbror doktorn, och enligt dem är jag frisk som en liten  nötkärna! Det var ju skönt på ett sätt, förstås, men samtidigt hade det ju varit bra att ha något att jobba med…. Men som det är nu förlitar jag mig på mina alternativmedicinska vänner och kör vidare med homeopati och akupunktur. Och så ser jag fram emot besöket hos ”kloka gumman” i november. Tills dess jobbar jag med positiva tankar och hoppas att kroppen lyssnar, och skämmer bort mig med mysiga småsaker: varma bad, goda teer, snygga naglar och sällskap med fina vänner!

Och snart vänder det. Jag känner det i maggropen! :)

Vi ses…

Jag, för ett tag sedan. Poncho ifrån Ellos, hatt från Paris och shorts från Gina Tricot

 

 

About Lisa

Välkommen hit! Här på min blogg skriver jag om inredning, stil och mode, personlig utveckling och lchf. Du får också följa min vardag och alla mina olika projekt.  /Lisa
This entry was posted in LYCKLIG. Bookmark the permalink.

5 Responses to Dag för dag

 1. Lisa says:

  Ja, fasen att det ska vara så svårt alltså. Jag är expert på att ge de råden till andra och inte följa dem själv… Låter bra att du tar hand om dig! Kram

 2. Jane says:

  Vad härligt det låter !
  Jag ska börja i morgon jag med !
  Härligt att det håller på att vända !!!!!
  Du är VRÅL snygg på bilderna vännen.
  Kramar i massor finaste du / Jane

 3. Jane says:

  Tittar in igen och ger dig en STOOOOOR kram…
  Hoppas att din helg blir kanon.
  Kramar i massor / Jane

 4. lena says:

  Jättesnygga kläder och outfit, som passar dig perfekt! Kram Lena

 5. Emmy says:

  Stor kram till dig! Visst handlar det om kärlek, både till sig själv och andra. Men ingen har sagt att det ska vara enkelt… Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *