Bilder från gårdagen

Oj, vilken mysig kväll vi hade igår! :) Vi tog ett glas vin med födelsedagsmannen (som påstod att han inte märkt av någon 30-årskris än!), kunde inte låta bli att smaka en liiiten bit av Operatårtan, och sjöng ”Ja må han leva” för full hals i stämmor.

Idag är jag seg som kola, för det blev ju såklart alldeles för sent igår natt, men så får det vara ibland.:) Jag städar och fixar lite här hemma i lugn takt, för i helgen kommer ett par och tittar på huset för andra gången. Jag håller tummarna för att det blir affär snart!!

Sköt om er och fira lugnt i helgen! Här får ni lite bilder från gårdagen.

Jag invigde den nya klänningen från HM, som fick sällskap av ett gammalt skärp och en svart kofta senare under kvällen. Skorna kommer från Din sko.

Partypeople

Ringar från HM, armband från Indiska och klocka från Ur och Penn

 

 

About Lisa

Välkommen hit! Här på min blogg skriver jag om inredning, stil och mode, personlig utveckling och lchf. Du får också följa min vardag och alla mina olika projekt.  /Lisa
This entry was posted in Allmänt, Dagens makeup, Dagens outfit. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *