Bilder från helgen

IMG_2624

Jag och Jeanette

Hej på er!

Här kommer några bilder från helgens fest! Det var min underbara svägerska Jeanette som fyllde fyrtio, och med alla hennes vänner var vi sextio (!) personer på kalaset. Galet och röjigt! Det bjöds på buffe´med olika smårätter, pajer och sallader och till efterrätt fick vi helt fantastiska tårtor som är bakade och dekorerade av en av Jeanettes vänner som är en riktig tårtkonstnär! Kolla bara bilderna på tårtorna!! :)

Idag sitter jag och jobbar med mindre roligt jobb – deklaration. Blä. Inte det mest kreativa man kan ägna sig åt, men det måste ju göras. Emellanåt springer jag ner till tvättstugan också… Mer spännande än så blir det inte idag! Jag ska unna mig en lunchbrejk senare med en kompis – det är helt klart en fördel med att bo ett par hundra meter från centrum att det inte behövs någon planering för att gå på stan och träffa kompisar! :)

Nu är min senaste tvätt klar…

IMG_2609

IMG_2630

Tårtorna!

IMG_2633

IMG_2634

Detaljer från tårtorna

IMG_2646

 Jag hade en klänning frå HM/Divided, jacka från Vero Moda ock skor från Din Sko. Tyvärr bytte jag skor i sista stund, för jag höll på att slå ihjäl  mig i de nya som jag hade tänkt visa er. Ni får se dem senare istället.

 

About Lisa

Välkommen hit! Här på min blogg skriver jag om inredning, stil och mode, personlig utveckling och lchf. Du får också följa min vardag och alla mina olika projekt.  /Lisa
This entry was posted in Allmänt, Dagens outfit. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *