Att följa drömmarna

Godmorgon, kära ni! Fick ni skrämselhicka av mina ambitioner igår? Som globetrottern Emmy skrev: ”Man måste ju sikta högt, för då kommer man ju i alla fall en bit på väg!”

Och det är omöjligt att nå till stjärnorna om man inte siktar på dem… ;)

Jag hittade den här videon om drömmar på Andreas Carlssons blogg. Han är f.ö. en av mina allra största livsinspiratörer. Jag läste hans bok ”Live to win” när den kom ut för ett par år sedan, och han har blivit en förebild för mig sedan dess. Om jag fick skapa mitt drömliv så skulle det vara en blandning av hans liv som låtskrivare och Carolina Gynnings som konstnär!:)

En viktig sak som jag har lärt mig under åren är att vara rädd om sina drömmar. Att behandla dem som små, sköra skatter och bara dela dem med människor som är stöttande! Alldeles för mycket av mina år har gått åt till att lyssna på ”förnuftiga” (rädda?) människor som tar ner en på jorden med förnumstiga kommentarer som ”Det går inte att leva på det där”, ”Det där kan du ha som hobby”, ”Skaffa dig ett riktigt jobb”.

Och så tar men det som sanning när den enda verkliga sanningen borde vara det hjärtat säger. Råden här  ovanför är… Kanske sagda i all förskrämd välmening men likafullt kvalificerat skitsnack! :) Om du har en dröm – följ den. Man behöver inte prata så högt om den med alla, det viktigaste är att man tror själv. Och att man vågar prova.  Och att man alltid följer sitt eget hjärta! Du har alla svaren själv.

Här är videon, i alla fall…  Ha det bra idag!

 

About Lisa

Välkommen hit! Här på min blogg skriver jag om inredning, stil och mode, personlig utveckling och lchf. Du får också följa min vardag och alla mina olika projekt.  /Lisa
This entry was posted in LYCKLIG, RIK. Bookmark the permalink.

4 Responses to Att följa drömmarna

 1. Lisa says:

  Mina år går fortfarande åt till att lyssna på det där ”förnuftiga” människorna.. Vilket ibland är en liten röst inom mig också. Har väldigt svårt att välja mellan dem, men försöker lyssna på drömmarna.. Kram

  • Lisa says:

   Hej! Jo, jag vet! Det är svårt att lära om så att man lyssnar på sitt hjärta istället för på ”förståndet”. Jag jobbar fortfarande med det också, man är ju så indoktrinerad med det från barnsben. Nu revolterar jag lite mot det, för man blir så mycket lyckligare om man lyssnar till hjärtat istället för sina egna och andras rädslor.

   Kram på dig! :)

   /Lisa

 2. Kina says:

  Låter härligt att följa sina drömmar men ibland är drömmarna lite väl långt ifrån verkligheten :) Får nog vänta ett tag med dom drömmarna. Hoppas du haft en fin onsdag!
  Kram Kina

 3. Emmy says:

  Klart man ska följa sina drömmar, det är ju ingen annan som gör det åt en =) KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *